Jag har hittills gett ut fyra deckare , utgivna av förlaget Axplock, som utspelar sig på den norrländska landsbygden utanför Örnsköldsvik. Närmare bestämt i byn Banafjäl där jag växte upp.  Jag är också elgitarrlärare och låtskrivare.

Redan som liten skrev jag berättelser på skrivmaskinen Facit privat, som den hette och på mellanstadiet skrev jag ut en skrivbok på någon timme när vi hade ”uppsats-skrivning” som det kallades. Författardrömmen var stor!

Men, vid 16 års ålder lärde jag mig spela gitarr och började skriva låtar istället.  Författandet kändes då inte så viktigt längre, så det fick vila tills 2003 då idén att skriva dök upp i mitt huvud igen.  2011 debuterade jag med Kalla Stjärnor Blinka som sedan följts av ytterligare tre böcker.

Jag skriver fortfarande låtar, se menyn Musik och samarbetar med Musickidz,  barngrupper under ledning av Linda Tillgren-Pahlberg där vi nu står i begrepp att ge ut en CD under 2016 med eget material.

Jag har också skrivit en barnmusical, ”En röst för mycket” som jag  distribuerar till skolor och andra intressenter. Det är en komisk musical som tar upp hur det skulle se ut om underhållningsprogrammet Idol applicerades i skolan, i hemmet, i skolbussen etc. och alla röstades ut.